Skip to content

 

Laddgrossisten är Sveriges enda helt specialiserade elgrossist på laddboxar laddstationer laddkablar och installationsmaterial som behövs för en installationen av en laddboxanläggning. Ni som är t ex elektriker, bilfirmor eller solcellsbolag är alltid välkomna att bli återförsäljare hos oss och ta del av vårt stora sortiment. 

 

Som återförsäljare hos oss erbjuder vi även gratis hjälp och stöd när det gäller projektering och planering av laddningsanläggningar, stora som små. Låt oss hjälpa er med detta så kan ni istället lägga tiden på det ni tjänar pengar på. Kontakta oss på kontakt@laddgrossisten.se så hjälper vi er.

 

Vi skapar jobb tillsammans

Som elektrikeråterförsäljare till oss kommer ni automatiskt blir tillfrågade om att utföra laddboxinstallationer åt vår moderorganisation EV Solution AB när de har kunder i ert närområde som önskar en laddbox installerat eller andra jobb gjorda. Som solcellsbolag kommer ni få fria leads från EV Solution AB när kunder till dem önskar solcellsinstallationer. 

 

Välkommen till familjen!

För att bli återförsäljare registrerar ni enkelt ett konto hos oss genom att skriva i er mailadress samt ert organisationsnummer. Därefter fyller ni i er företagsinformation under ”mitt konto” och ”adresser” så är ni redo att handla därefter.

 
 

 

LADDBOXAR LADDSTATIONER LADDKABLAR OCH INSTALLATIONSMATERIAL FÖR DIG SOM ELEKTRIKER ELLER SOLCELLSBOLAG. SVERIGES ENDA ELGROSSIST HELT SPECIALISERAD PÅ LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLHÖRANDE UTRUSTNING TILL ELBILAR.

VI HAR ALLA POPULÄRA MÄRKEN SÅ SOM T EX EASEE ZAPPI CHARGE-AMPS SMAPPEE ZAPTEC WALLBOX GARO OCH ACCELEV OCH VI GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT LYCKAS MED ER LADDBOXINSTALLATION HOS FÖRETAGSKUNDEN BRF-KUNDEN ELLER VILLAKUNDEN. VI HAR ALL UTRUTNING FÖR ATT ERA KUNDER SKA KUNNA LADDA SINA ELBILAR BÅDE FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG.