Skip to content

Tack för att du kontaktar oss på
Laddgrossisten.se!

Har du frågor om laddanläggningar eller om din egen laddbox? Du är alltid mer än välkommen att kontakta oss på Laddgrossisten.se.

010-150 20 01
kontakt@laddgrossisten.se

Skriv ett meddelande.

Facebook

[custom-facebook-feed]

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns alltid tillhands.
Vardagar kl 08-17.
Lördag & söndag kl 12-16.

Telefon: (+46) 010-150 20 01
Mail: kontakt@laddgrossisten.se

Förvaltningsavtal laddboxar

Som stöd och komplement till er laddboxinstallation erbjuder vi er möjligheten att presentera vår förvaltningstjänst till er slutkund. Ett enkelt avtal där vi tar hand om laddboxarna ni installerat, övervakar systemet och sköter hanteringen av elförbrukning och fakturering av förbrukad el till användarna.
Kontakta oss för mer info. 

 

 

Alltid garanti

Vi gör dig trygg med våra produkter och ger dig alltid minst två års garanti med möjlighet till förlängd garanti på upp till 5 år. För vissa laddboxar ingår 5 års garanti och på vissa finns det som option.

LADDBOXAR LADDSTATIONER LADDKABLAR OCH INSTALLATIONSMATERIAL FÖR DIG SOM ELEKTRIKER ELLER SOLCELLSBOLAG. SVERIGES ENDA ELGROSSIST HELT SPECIALISERAD PÅ LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLHÖRANDE UTRUSTNING TILL ELBILAR.

VI HAR ALLA POPULÄRA MÄRKEN SÅ SOM T EX EASEE ZAPPI CHARGE-AMPS SMAPPEE ZAPTEC WALLBOX GARO OCH ACCELEV OCH VI GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT LYCKAS MED ER LADDBOXINSTALLATION HOS FÖRETAGSKUNDEN BRF-KUNDEN ELLER VILLAKUNDEN. VI HAR ALL UTRUTNING FÖR ATT ERA KUNDER SKA KUNNA LADDA SINA ELBILAR BÅDE FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG.