Skip to content

DEFA laddboxar - kvalitativa laddboxar för laddning av elbilar

DEFA laddboxar

DEFA laddboxar hittar ni hos oss på Laddgrossisten till de bästa grossistpriserna för er som elektriker. Skapa enkelt konto hos oss här och bli återförsäljare direkt.

DEFA laddboxar och tillbehör

Alltid till marknadens bästa grossistpriser. Hos oss på Laddgrossisten hittar du de populära laddboxarna från DEFA med snabba leveranser och alltid tillgänglig support när ni behöver hjälp under era installationer av laddboxarna.

DEFA Power är DEFAs nya laddbox som sätter standarden för den nya tidens laddboxar. När man utvecklade DEFA Power laddbox hade man stort fokus på att skapa en lösning som innebar en enkel och smidig installation. Via nedan video kan ni se installationsförloppet och inse hur smidig den är att installera. Med bakplattan och där insatsen är försedd med en så kallad klick-funktion skapar det en enkel installation där man har lösningar som inbyggt vattenpass på bakplattan t ex.

Hos oss på Laddgrossisten kan ni som elektriker enkelt bli återförsäljare av DEFA laddboxar och alla andra märken i vårt sortiment. Som återförsäljare hos oss av DEFA laddboxar har ni alltid tillgång till produkter på lager och snabba leveranser. Vi har alltid en tillgänglig support som är redo att stötta er under era installationer antingen via telefon, chatt eller mail. Vi tror på en direkt kontakt, speciellt när man står och installerar och inte kan vänta på att någon ska svara på ett mail. Det är viktigt för oss att ni får den bästa supporten av DEFAs laddboxar och tillbehör och av alla andra laddboxar i vårt sortiment så ni kan känna er trygga under laddboxinstallationerna. 

Allt för att förenkla för er som elektriker.

Funktioner och fördelar med DEFA laddboxar:

Gjord för maximal effekt:

Verklig 22 kW-laddning. DEFA Power är utformad genom avancerade simuleringar och säkerställer snabbast möjliga laddning.

PowerSmart™ med Power App:DEFA Power laddbox laddgrossisten elgrossist app Usage

Möjlighet att ställa in laddningen när priserna är låga, baserat på dagliga priser från Nord Pool. Du kan också undvika extra avgifter under högbelastningstider. Kan användas med alla energibolag och alla bilar.

Användarvänlig:

DEFA_Power_laddbox_laddgrossisten_EVSolution_charging_lady_width_2847_WEBIntuitiv högkvalitativ display med stegvis laddningsupplevelse.

Enkel och effektiv åtkomst:

Åtkomststyrning via QR-kod samt RFID/NFC och SMS

Integrerad laddningskabel: Robust sex meter lång integrerad laddningskabel gjord för extrema förhållanden ger flexibilitet för daglig användning. Inkluderar ett smart fordonskontaktlock för att skydda kontakten för yttre påverkan.

Det smartaste sättet att styra strömmen, så att du kan ladda till lägsta kostnad med maximal effekt. DEFA Power optimerar den tillgängliga strömmen, och med PowerSmart kan du undvika pristoppar så att du slipper ladda när strömmen är som dyrast. DEFA Power har en intuitiv display och en sex meter lång integrerad laddkabel som förenklar din dagliga användning och ger dig full kontroll över laddningen.

DEFA Power ― more power to you!

Med en DEFA Power laddbox har man allt man behöver för en smidig och säker laddning av elbilen. Som elektriker kommer ni uppskatta denna laddbox för sin enkla installation och den säkra driften så ni undviker onödiga felanmälningar och supportsamtal. Det är helt enkelt en laddbox som går och går och går och ger era kunder en enkel laddningsupplevelse. 

LADDBOXAR LADDSTATIONER LADDKABLAR OCH INSTALLATIONSMATERIAL FÖR DIG SOM ELEKTRIKER ELLER SOLCELLSBOLAG. SVERIGES ENDA ELGROSSIST HELT SPECIALISERAD PÅ LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLHÖRANDE UTRUSTNING TILL ELBILAR.

VI HAR ALLA POPULÄRA MÄRKEN SÅ SOM T EX DEFA ZAPPI NEXBLUE CHARGE-AMPS SMAPPEE ZAPTEC WALLBOX GARO GO-E OCH ACCELEV OCH VI GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT LYCKAS MED ER LADDBOXINSTALLATION HOS FÖRETAGSKUNDEN BRF-KUNDEN ELLER VILLAKUNDEN. VI HAR ALL UTRUTNING FÖR ATT ERA KUNDER SKA KUNNA LADDA SINA ELBILAR BÅDE FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG.