Skip to content

Easee laddboxar

Easee laddboxar laddgrossisten elgrossist återförsäljare-easee laddstation Easee Charge Lite laddstolpe elbil

Easee laddboxar hittar ni hos oss på Laddgrossisten till de bästa grossistpriserna för er som elektriker. Skapa enkelt konto hos oss här och bli återförsäljare direkt.

Easee laddboxar och tillbehör från Easee

Easee laddboxar alltid till marknadens bästa grossistpriser. Hos oss på Laddgrossisten hittar du de populära laddboxarna från Easee med snabba leveranser och alltid tillgänglig support när ni behöver hjälp under era installationer av laddboxarna.

Easee laddboxar är en av marknadens minsta och smidigaste laddboxar med hög kvalitet och fulla med funktioner. Easee är utvecklad med fokus på att ge en enkel installation  och en enkel användarupplevelse vilket gör att denna är ett val hos många elektriker att erbjuda till sina kunder. Easee laddbox passar bäst för villor och Easee Core passar bra för föreningar, företag och större laddningsanläggningar. 

Hos oss på Laddgrossisten kan ni som elektriker enkelt bli återförsäljare av Easee laddboxar och alla andra märken i vårt sortiment. Som återförsäljare hos oss av Easee laddboxar har ni alltid tillgång till produkter på lager, bra priser och snabba leveranser. Vi har alltid en tillgänglig support som är redo att stötta er under era installationer antingen via telefon, chatt eller mail. Vi tror på en direkt kontakt, speciellt när man står och installerar och inte kan vänta på att någon ska svara på ett mail. Det är viktigt för oss att ni får den bästa supporten av Easee laddboxar och tillbehör och av alla andra laddboxar i vårt sortiment så ni kan känna er trygga under laddboxinstallationerna. 

Allt för att förenkla för er som elektriker.

 

EASEE CHARGE LITE LADDBOX ÄR EN LITEN OCH KRAFTFULL ELBILSLADDARE SOM PASSAR ALLA HEM OCH ALLA ELBILAR.

Easee Charge Lite är utvecklad och producerad i Norge för nordiskt klimat. Helt dynamiskt anpassar sig laddboxen efter dina kriterier och låter dig ladda din elbil på både 1- & 3-Fas från 1,4 – 11kW.

Det krävs ingen ny hårdvara för att ladda snabbare 1,4kW till 11kW. Du väljer hastigheten på din laddning. Laddboxen nyttjar alltid all tillgänglig el på effektivaste sätt och balanserar automatiskt effekten mellan bilarna. Laddboxen’s uttag (TYP-2) följer EU-standard.

Easee Charge Lite laddbox för villor och mindre anläggningar med max 3 st laddboxar totalt.

Laddaren är utrustad med avancerade temperatursensorer, självtestande jordfelsbrytare och ger dig aviseringar om kritiska fel, vilket innebär att du garanteras säkerhet och de senaste funktionerna.

Easee laddboxar Charge Lite laddbox laddgrossisten elgrossist elektriker återförsäljare elbilsladdare blåEasee Charge Lite kan ladda upp till 7,4kW (32A) på en enfasig krets och upp till 11kW (16A) på trefasig krets. Laddarna stödjer alla elbilar, faser och elnät. Förutsägbar och konstadseffektiv installation. Last- och fasbalansera upp till tre Easee-laddare i ett hem.

Laddarna uppdateras kontinuerligt med de senaste funktionerna genom programvaruuppdateringar. Snabb installation och konfiguration görs via Easee Installer App genom att programmera bakplattan med NFC-teknik. Med den nya Bluetooth-funktionaliteten kan du styra och övervaka din laddare lokalt, utan att förlita dig på molntjänster eller internetanslutning.

Med prisbelönt skandinavisk design är laddarna enkla att använda och har många praktiska funktioner: — Utbytbar laddningsenhet gör det enkelt att uppgradera eller ersätta vid behov. — Laddaren har ett 45 graders vinklat typ 2-uttag vilket gör den självdränerande och ser till att kabeln blir mindre utstickande från väggen. — Termisk kylning förbättrar effektuttaget och undviker högljudda fläktar.

 

Ladda Smart.

För oss är det viktigt att alla ska kunna ladda smart. Via appen kan du manövrera laddboxen och göra diverse inställningar så som begränsning av laddström, scehmalägga laddning etc.

Ladda snyggt

För oss är det självklart att laddboxen är enkel att använda, säker, kraftfull & smart. Du ska inte behöva välja laddstation utefter tekniska specifikationer. Laddaren anpassar sig enkelt efter just ditt hem och elnät.

Det enda viktiga beslut du behöver ta är om laddboxen ska matcha bilen eller huset. Välj enkelt färg före din beställning.

 

Specifikation Easee Charge Lite

Allmänt Dimensioner (mm): H: 256 × B: 193 × D: 106.

Väggmontering (mm): c/c H: 160 x B: 125.

Driftstemperatur: -30 °C to +50 °C. Vikt: 1,5 kg.

Anslutning Wi-Fi 2,4 GHz b/g/n. Bluetooth 4.3.

Inbyggd eSim (Cellular LTE). OCPP 1.6 (över 4G1 och WiFi).

Easee LinkRF (mellan laddare och Equalizer).

Inbyggd RFID/NFC-läsare för åtkomstkontroll.

Styr och övervaka laddningen med Easee- appen.

Elnät och säkringar Spänning: 3x 230 V / 400 V AC (±10%).

Nätfrekvens: 50 Hz. Elnät: TN, IT, TT.

Laddningskraft för Charge Lite: — 1-fas: 1,4 kW (6A) – 7,4 kW (32A). — 3-fas TN: 4,1 kW (6A) – 11 kW (16A). — 3-fas IT: 2,4 kW (6A) – 11 kW (28A).

Laddare per plats: 3.

Anslutningspunkt: Typ 2-uttag.

Automatisk justering av laddningshastighet baserat på tillgänglig ström (Equalizer krävs).

Automatisk laddning med solgenerering (Equalizer krävs).

Automatisk fasbalansering (Equalizer krävs).

Inbyggd energimätare.

Säkerhet Överbelastningsskydd enligt EN IEC 61851-1:2019.

Inbyggt RCD-skydd (AC 30 mA / DC 6 mA).

Externt RCD-skydd av typ A krävs för Charge Lite.

Inbyggt RCD-skydd ger ytterligare säkerhet och automatisk funktionskontroll.

Dammskydd/vattentät: IP54.

Slagmotstånd: IK10.

Isoleringsklass: I.

Överspänningskategori: III.

14 inbyggda temperatursensorer för detektering av dåliga anslutningar och fel.

Stöldskydd Laddkabeln kan låsas permanent i laddningsstationen med Easee App.

Hänglåsfäste för att skydda laddaren mot stöld.

Installation Automatisk detektering av elnät (TN, IT, TT).

Strömbrytare: Max 40A. Storleken på säkringen måste konfigureras av en elektriker i bakplattan på laddaren med hjälp av Easee Installer App. Trådsnitt: upp till 16 mm2 (en kabel) / upp till 10 mm2 (parallellkoppling).

Kabeldiameter: 8–22 mm.

Slutlig åtdragning: 5 Nm. Avmantlingslängd: 12 mm.

 

Easee Installer App

Easee förstår att installatörens tid är värdefull, därför har de lagd stor vikt vid att göra deras arbete enklare. Konfigurering av en Easee-laddare kan göras från Easee Installer App. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS och kan laddas ner från App Store. — Snabb och allt-i-ett installationsprogram. — Översikt över installationer. — Diagnostikverktyg och felsökning på språng. — Skapa eller uppdatera befintliga laddningsplatser. — Skapa nya kretsar. — Lägg till bakplattor i en krets. — Läs av en bakplatta. — Återställ en bakplatta till fabriksinställningarna. — Support via ett dedikerat telefonnummer för installatörer.

 

Easee Charge Lite-Installer Guide

 

Easee laddboxar

Säker. Pålitlig. Framtidssäker.

Upptäck Easees nya serie av pålitliga och framtidssäkra elbilsladdare för elbilar, som täcker alla dina behov för hem- och offentligladdning.

Universal x1

En storlek som passar alla. Våra elbilsladdare stödjer alla elbilar, faser og elnät.

Färger x5

Anpassa till din bil, ditt hem eller din personlighet. Vi har det du behöver.

Sensorer x40

Kontinuerlig övervakning av förändringar i strömmar, spänningar, temperaturer och luftfuktighet.

Installerad 700k

Insikter från anläggningar i hela Europa.

 

Anpassningsbar 2 in 1

Du väljer om du vill att din elbilsladdare ska vara fast eller obunden genom att låsa kabeln med Easee-Appen.

Hållbar 1.5 kg

Vår elbilsladdare väger endast 1,5 kg. Det gör att vi sparar miljön mycket koppar och plast för varje laddare som produceras.

Kraftfull 22 kw

Ladda på både 1 och 3-fasiga kretsar och stöd laddningshastigheter upp till 22 kW beroende av modell.

Uppdaterad 24 /7

Uppdateras automatiskt med nya programvaruuppdateringar, så att du vet att du har köpt en trygg och framtidssäker produkt.

 

Ladda med upp till 11 kW

Ladda med upp till 11 kW (16A) på en trefas-krets, och upp till 7.4 kW (32A) på en enfas-krets.

Bluetooth-funktionalitet

Styr och övervaka din laddare lokalt, utan att vara beroende av molntjänster eller internetanslutning.

Alltid uppdaterad

Laddarna uppdateras kontinuerligt med den senaste funktionaliteten via våra trådlösa programvaruuppdatering.

 

Charge Lite laddningskraft:

  • IT 3-fas: 3 x 9A = 6.4 kW
  • TN 3-fas: 3 x 16A = 11 kW
  • IT/TN 1-fas: 1 x 32A = 7.4 kW

Anslutningspunkt: Typ 2-uttag.
Inbyggd energimätare (±2 %).
Automatisk justering av laddningshastighet baserat på tillgänglig ström*.
Automatisk laddning med solgenerering*.
Automatisk fasbalansering mellan laddare och hemmet*.

*Equalizer krävs.

 

Externt RCD-skydd av typ A krävs för Charge Lite. Inbyggt RCD-skydd ger ytterligare säkerhet och automatisk funktionskontroll.

 

EASEE LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

EASEE laddboxar och laddstationer ger er en flexibel och kraftfull produkt att erbjuda era kunder. Laddgrossisten är en av Sveriges största laddboxgrossist och vi har alla populära märken så som t ex Easee Charge Amps Go-e Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på Laddgrossisten. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.

LADDBOXAR LADDSTATIONER LADDKABLAR OCH INSTALLATIONSMATERIAL FÖR DIG SOM ELEKTRIKER ELLER SOLCELLSBOLAG. SVERIGES ENDA ELGROSSIST HELT SPECIALISERAD PÅ LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLHÖRANDE UTRUSTNING TILL ELBILAR.

VI HAR ALLA POPULÄRA MÄRKEN SÅ SOM T EX EASEE ZAPPI ZAPTEC DEFA NEXBLUE CHARGE-AMPS SMAPPEE WALLBOX GO-E GARO OCH ACCELEV OCH VI GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT LYCKAS MED ER LADDBOXINSTALLATION HOS FÖRETAGSKUNDEN BRF-KUNDEN ELLER VILLAKUNDEN. VI HAR ALL UTRUTNING FÖR ATT ERA KUNDER SKA KUNNA LADDA SINA ELBILAR BÅDE FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG.