Skip to content

Go-e laddboxar - portabla laddboxar

Go-e laddbox återförsäljare-go-e laddgrossisten elgrossist portabel laddstation

Go-e laddboxar hittar ni hos oss på Laddgrossisten till de bästa grossistpriserna för er som elektriker. Skapa enkelt konto hos oss här och bli återförsäljare direkt.

Go-e laddboxar och tillbehör från Go-e

Go-e laddboxar alltid till marknadens bästa grossistpriser. Hos oss på Laddgrossisten hittar du de populära laddboxarna från Go-e med snabba leveranser och alltid tillgänglig support när ni behöver hjälp under era installationer av laddboxarna.

Go-e laddboxar är en av marknadens smartaste portabla laddboxar med hög kvalitet och fulla med funktioner. Go-e är utvecklad med fokus på att ge en helhet och med en enkel installation är detta ett val hos många elektriker att erbjuda till sina kunder. Go-e laddbox passar bäst för villor men även för bostadsrättsföreningar, företag eller samfällighetsföreningar. 

Hos oss på Laddgrossisten kan ni som elektriker enkelt bli återförsäljare av Go-e laddboxar och alla andra märken i vårt sortiment. Som återförsäljare hos oss av Go-e laddboxar har ni alltid tillgång till produkter på lager, bra priser och snabba leveranser. Vi har alltid en tillgänglig support som är redo att stötta er under era installationer antingen via telefon, chatt eller mail. Vi tror på en direkt kontakt, speciellt när man står och installerar och inte kan vänta på att någon ska svara på ett mail. Det är viktigt för oss att ni får den bästa supporten av Go-e laddboxar och tillbehör och av alla andra laddboxar i vårt sortiment så ni kan känna er trygga under laddboxinstallationerna. 

Allt för att förenkla för er som elektriker.

 

Go-e Charger laddbox Gemini Flex elbilsladdare laddbox 11kW mobile laddstation ladda elbilen elbil EV-Solution-AB Kia Nissan Hyundai Tesla ikopplad sido

 

Maximal laddningseffekt

2 varianter: 11 kW eller 22 kW

Konfigurerbar laddningsström

6 A till 16 A (1,4 kW – 3,7 kW – 7,4 kW – 11 kW)

6 A till 32 A (1,4 kW – 3,7 kW – 7,4 kW – 11 kW – 22 kW)

i 1 A-steg via app eller

i 5 steg med tryckknapp

Nominell spänning

230 V (enfas) / 400 V (trefas)

1-/3-fasomkoppling via app

Kontroll-, ström- och statusdisplay

Knapp, app (lokal hotspot eller globalt via WLAN),

Indikering via LED och app

Säkerhet

Installation inomhus och utomhus

RCD-skyddsmodul med likströmsdetektering

Låsning av laddkabeln

RFID-åtkomstkontroll

Bekvämlighet och hållbarhet

Elmätare (logg via nedladdning av app)

RFID-chiphantering

Schemaläggare

Rörliga elpriser

Ekoläge / planerat laddningsläge

Statisk belastningsbalansering

Fotovoltaisk anslutning via API

 

Ladda elbilen vid alla slags uttag

När go-e Charger Gemini flex ligger i bagageluckan är du helt oberoende av offentliga laddstationer. Du lär ju trots allt hitta ett lämpligt uttag hemma hos en vän, vid sommarstugan eller på campingplatsen. Allt du behöver för att ladda bilen är go-e Charger Gemini flex och en passande adapter om det inte finns något rött CEE-uttag tillgängligt.

 

Mobil laddbox Go-e Charger Gemini flex

Den smarta laddboxen kan användas både stationärt på väggkonsolen och mobilt. Ingen elektriker krävs för installation av laddstationen om man har ett befintligt 3-fas uttag. Laddningseffekt från 1,4 kW till 22 kW. 1-fas- eller 3-fas-laddning.

 

 

Go-e Charger laddbox Gemini Flex elbilsladdare laddbox 11kW mobile laddgrossisten laddstation ladda elbilen elbil miljöbild EV-Solution-AB Kia Nissan Hyundai Tesla ikopplad sido

 

Nätanslutning

30 cm-kabel, 5 x 2,5 mm² + kontakt CEE röd 16 A (11 kW)

30 cm-kabel, 5 x 6 mm² + kontakt CEE röd 32 A (22 kW)

Alternativa adaptrar för andra uttag

Mått

Cirka 15,5 x 26 x 11 cm

Gränssnitt, kommunikationsprotokoll

HTTP API (lokal + moln), MQTT,

OCPP 1.6, Modbus TCP, API för nätverksoperatör

Vikt

Cirka 1,63 kg (11 kW)

Cirka 1,82 kg (22 kW)

 

 

 

 

 

 

Go-e Charger laddbox laddstation elbilsladdare young-nice-couple-having-fun-on-camping

 

GO-E GEMINI LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Go-e Gemini laddboxar och laddstationer ger er en flexibel och kraftfull produkt att erbjuda era kunder. Laddgrossisten är en av Sveriges största laddboxgrossist och vi har alla populära märken så som t ex Go-eCharger Charge Amps Easee Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på Laddgrossisten. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.

LADDBOXAR LADDSTATIONER LADDKABLAR OCH INSTALLATIONSMATERIAL FÖR DIG SOM ELEKTRIKER ELLER SOLCELLSBOLAG. SVERIGES ENDA ELGROSSIST HELT SPECIALISERAD PÅ LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLHÖRANDE UTRUSTNING TILL ELBILAR.

VI HAR ALLA POPULÄRA MÄRKEN SÅ SOM T EX GO-E ZAPPI ZAPTEC DEFA NEXBLUE CHARGE-AMPS SMAPPEE WALLBOX GARO OCH ACCELEV OCH VI GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT LYCKAS MED ER LADDBOXINSTALLATION HOS FÖRETAGSKUNDEN BRF-KUNDEN ELLER VILLAKUNDEN. VI HAR ALL UTRUTNING FÖR ATT ERA KUNDER SKA KUNNA LADDA SINA ELBILAR BÅDE FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG.